Film

Her kan du se en samlet oversigt over de film der vises i VIB-biograferne og de film du allerede nu kan begynde at glæde dig til!. Klik på en film for at læse mere om den eller se traileren til den. Du kan også se hvornår filmen har premiere.

Aladdin

Premiere 23. maj 2018

Tegnefilmen handler om den kække, småkriminelle Aladdin, hans romance med Jasmine og den magiske, ønskeopfyldende lampeånd Genie.

Blinky Bill på eventyr

Premiere 20. juni 2019

Animationsfilmen 'Blinky Bill - På eventyr' handler om en eventyrlysten koala, som må drage over den australske slette for at finde sin forsvundne far.

Kæledyrenes hemmelige liv 2

Premiere 4. juli 2019

Animationsfilmen 'Kæledyrenes hemmelige liv 2' er fortsættelsen til familiefilmen Kæledyrenes hemmelige liv.

Løvernes konge

Premiere 17. juli 2019

Filmen 'Løvernes konge' (The Lion King) er en live-action-genindspilning af Disneys populære tegnefilm Løvernes konge.

Angry Birds 2

Premiere 8. august 2019

Filmen 'The Angry Birds Movie 2' er en animationsfilm og efterfølger til Angry Birds om en gruppe vrede fugle baseret på et mobilspil af de finske udviklere Rovio.

Playmobil - The Movie

Premiere 14. november 2019

Animationsfilmen 'Playmobil the Movie' er baseret på legetøjet, der er produceret af det tyske selskab Brandstätter Group.

Toy Story 4

Premiere 29. august 2019

Animationsfilmen 'Toy Story 4' er den seneste film i serien med Woody, Buzz og det andet levende legetøj, der skal på et nyt eventyr.

Felix på vilde eventyr

Premiere 12. september 2019

Familiefilmen 'Felix på vilde eventyr' handler om den midaldrende kat Buller, som lever et liv i sus og dus i et højhus med sin søn Felix.

Mugge & vejfesten

Premiere 26. september 2019

Den danske animationsfilm 'Mugge & vejfesten' handler om Mugge, verdens lykkeligste dreng, men lykken slutter brat, da den glade knægt opdager, at hans mor er blevet forelsket i den uimodståelige crossfit-træner Pierre

Spioner på missioner

Premiere 26. september 2019

Animationsfilmen 'Spioner på missioner' byder på actionfyldt spion-komik af folkene bag Ice Age og Ferdinand.

Gooseboy

Premiere 3. september 2019

Familiefilmen 'Gooseboy' handler om Viggo, som lever og ånder for spilverdenen.

Den lille afskyelige snemand

Premiere 3. oktober 2019

Animationsfilmen 'Den lille afskyelige snemand' handler om en magisk yeti, også kendt som den afskyelige snemand, der må vende hjem til sin familie.

Valhalla

Premiere 10. oktober 2019

Den danske adventurefilm 'Valhalla' handler om vikingebørnene Røskva og Tjalfe, der sammen med Thor og Loke tager på en stormfuld rejse fra Midgård til Valhalla.

F for får 2: Fårmageddon

Premiere 24. oktober 2019

Familiefilmen 'F for får 2: Fårmageddon' er fortsættelsen til den anmelderroste F for får.

Frost 2

Premiere 25. december 2019

Animationsfilmen 'Frost 2' er efterfølgeren til Disneys populære Frost fra 2013, og søstrene Anna og Elsa vender begge tilbage.

HUSK!

Det er ikke alle VIB Biograferne, der viser alle film/versioner, så hold øje med deres hjemmesider! Find din VIB Biograf herunder...

Thrane.nu