Film

Her kan du se en samlet oversigt over de film der vises i VIB-biograferne og de film du allerede nu kan begynde at glæde dig til!. Klik på en film for at læse mere om den eller se traileren til den. Du kan også se hvornår filmen har premiere.

Kung Fu Panda 4

Premiere 7. marts 2024

For første gang i et årti er verdens mest usandsynlige kung-fu-mester tilbage og klar til at sparke mås i DreamWorks Animations næste kapitel i den elskede action-komedie filmserie, ”Kung Fu Panda 4”.

Guldnæb - Luftens Konge

Premiere 25. april 2024

Spred vingerne med GULDNÆB – LUFTENS KONGE og kom med på et spændende og storslået eventyr med masser af fart og action, hvor en lille ørn må blive til en stor helt.

The Garfield Movie

Premiere 23. maj 2024

Den verdensberømte, mandagshadende, lasagne-elskende og 100% inde-kat Garfield står overfor sit vildeste eventyr nogensinde!

If - Fantasivenner

Premiere 23. maj 2024

'If - Fantasivenner' er et nyt komedie-drama af John Krasinskis, der både agerer instruktør, skuespiller, forfatter og producer.

Inderst Inde 2

Premiere 13. juni 2024

Disney og Pixars “Inderst inde 2” vender tilbage til den friskbagte teenager Rileys sind, hvor hovedkvarteret pludselig er under nedrivning for at gøre plads til noget fuldkommen uventet: nye Følelser!

Harald og den magiske blyant

Premiere 1. august 2024

Den eventyrlystne dreng Harald kan vække alt til live blot ved at tegne det med sin trofaste lilla farveblyant, så en dag tegner han en lille dør og hopper ud af sin bog.

Grusomme mig 4

Premiere 4. juli 2024

”Grusomme Mig 4” er den første ”Grusomme Mig”-film i syv år. Alles yndlings superskurk, Gru, er er tilbage som anti-skurkeliga agent.

Ræv og Hare redder skoven

Premiere 11. juli 2024

En dag opdager Ræv og Hare, at Ugle er forsvundet. Sammen med deres venner leder de i hele skoven efter ham, men i stedet opdager de en stor sø, som ikke var der før.

Sylvanian Families filmen

Premiere 18. juli 2024

Den årlige Stjernefestival står endnu engang for døren i Sylvanian Village. Mens alle ser frem til den med begejstring, er Freya fra familien Chokoladekanin bekymret.

10 liv

Premiere 29. august 2024

En forkælet og egoistisk kat tager livet lidt for givet, efter at han reddes af Rose, en godhjertet og passioneret studerende.

Den vilde robot

Premiere 3. oktober 2024

Animationsfilmen 'Den vilde robot' handler om robotten, Roz, der efter et skibbrud havner på en øde ø, hvor den må lære at tilpasse sig de barske omgivelser og omgås øens vilde dyr.

Børnene fra Sølvgade

Premiere 10. oktober 2024

11-årige Katinka bor alene med sine tre søskende. Tristan på 15, Kirk på 9, Petra på 6 og papegøjen Kaptajn Godt Humør i en lejlighed på Sølvgade.

Vaiana 2

Premiere 28. november 2024

Mufasa: Løvernes konge

Premiere 19. december 2024

'Mufasa: Løvernes Konge' er efterfølgeren til Løvernes konge, der genindspillede Disneys egen Løvernes konge fra 1994.

Sonic the Hedgehog 3

Premiere 19. december 2024

Filmen 'Sonic the Hedgehog 3' er fortsættelsen til Sonic the Hedgehog og Sonic the Hedgehog 2.

HUSK!

Det er ikke alle VIB Biograferne, der viser alle film/versioner, så hold øje med deres hjemmesider! Find din VIB Biograf herunder...

Thrane.nu