Film

Her kan du se en samlet oversigt over de film der vises i VIB-biograferne og de film du allerede nu kan begynde at glæde dig til!. Klik på en film for at læse mere om den eller se traileren til den. Du kan også se hvornår filmen har premiere.

Dumbo

Premiere 28. marts 2019

Familiefilmen 'Dumbo' er en live action-version af Disneys tegnefilm fra 1941 om den flyvende elefantunge.

Hacker

Premiere 28. marts 2019

Actionfilmen 'Hacker' handler om den 13-årige hacker Benjamins jagt efter sin forsvundne mor, hvilket fører ham ud i en nervepirrende omgang katten-efter-musen med Forsvarets Efterretningstjeneste.

Asterix og trylledrikkens hemmelighed

Premiere 11. april 2019

Animationsfilmen 'Asterix og trylledrikken' er den 10. animerede familiefilm i serien om Asterix, Obelix og de gæve gallere.

Den Eventyrlige Park

Premiere 11. april 2019

Animationsfilmen 'Den eventyrlige park' fortæller historien om en ganske særlig forlystelsespark, hvor én piges fantasi vækkes til live.

Ugly Dolls

Premiere 9. maj 2019

Filmen 'UglyDolls' er den første animationsfilm af Robert Rodriguez om legetøjet fra Hasbro, som inkluderer de populære figurer Wage, Babo, Ice-Bat og Wedgehead.

Villy og monsterplaneten

Premiere 16. maj 2019

Animationsfilmen 'Villy og monsterplaneten' handler om den 10-årige dreng Villy, som bliver separeret fra sine forældre efter deres rumskib bryder sammen.

Aladdin

Premiere 23. maj 2018

Tegnefilmen handler om den kække, småkriminelle Aladdin, hans romance med Jasmine og den magiske, ønskeopfyldende lampeånd Genie.

Mysteriet om Hr. Link

Premiere 30. maj 2019

Animationsfilmen 'Mysteriet om Hr. Link' handler om Sir Lionel Frost, som anser sig selv som værende verdens førende efterforsker indenfor myter og monstre.

Blinky Bill på eventyr

Premiere 20. juni 2019

Animationsfilmen 'Blinky Bill - På eventyr' handler om en eventyrlysten koala, som må drage over den australske slette for at finde sin forsvundne far.

Kaptajn Bimse

Premiere 27. juni 2019

Den danske børnefilm 'Kaptajn Bimse' er baseret på den populære børnebog af Bjarne Reuter.

Kæledyrenes hemmelige liv 2

Premiere 4. juli 2019

Animationsfilmen 'Kæledyrenes hemmelige liv 2' er fortsættelsen til familiefilmen Kæledyrenes hemmelige liv.

Løvernes konge

Premiere 17. juli 2019

Filmen 'Løvernes konge' (The Lion King) er en live-action-genindspilning af Disneys populære tegnefilm Løvernes konge.

Angry Birds 2

Premiere 8. august 2019

Filmen 'The Angry Birds Movie 2' er en animationsfilm og efterfølger til Angry Birds om en gruppe vrede fugle baseret på et mobilspil af de finske udviklere Rovio.

Toy Story 4

Premiere 29. august 2019

Animationsfilmen 'Toy Story 4' er den seneste film i serien med Woody, Buzz og det andet levende legetøj, der skal på et nyt eventyr.

Frost 2

Premiere 25. december 2019

Animationsfilmen 'Frost 2' er efterfølgeren til Disneys populære Frost fra 2013, og søstrene Anna og Elsa vender begge tilbage.

HUSK!

Det er ikke alle VIB Biograferne, der viser alle film/versioner, så hold øje med deres hjemmesider! Find din VIB Biograf herunder...

Thrane.nu