Film

Her kan du se en samlet oversigt over de film der vises i VIB-biograferne og de film du allerede nu kan begynde at glæde dig til!. Klik på en film for at læse mere om den eller se traileren til den. Du kan også se hvornår filmen har premiere.

Ferdinand

Premiere 14. december 2017

Animationsfilmen 'Ferdinand' handler om den fredelige tyr Ferdinand. I stedet for at kæmpe mod de andre brovtende tyre, vil han meget hellere sidde og sniffe til velduftende blomster.

Coco

Premiere 8. februar 2018

Animationsfilmen 'Coco' foregår i Mexico i forbindelse med traditionen, De Dødes Dag.

Hodja fra Pjort

Premiere 8. februar 2018

Nu kommer animationsfilmen om drengen Hodja, der drømmer om andet og mere end at overtage sin fars skrædderforretning til faderens store ærgrelse.

Vitello

Premiere 8. februar 2018

Vitello bor med Mor i et rækkehus ved Ringvejen. På en måde er det okay at være ham. Han får masser af spaghetti med smør og riveost.

Cirkeline, Coco og det vilde næsehorn

Premiere 1. marts 2018

Cirkeline får en hjerteveninde med prinsessenykker, og Ingolf møder et næsehorn, der er træt af at være den lille.

Peter Kanin

Premiere 22. marts 2018

Nu kommer filmen bag den populære børnebilledbog serie "Peter Kanin". Bøgerne blev oprindeligt skrevet af den engelske forfatter Beatrix Potter, og udkom første gang tilbage i 1917.

Hulemanden Sten

Premiere 22. marts 2018

Animationsfilmen 'Hulemanden Sten' (Early Man) foregår i forhistorisk tid, og fortæller om en modig hulemand, der forener sin stamme imod en mægtig fjende.

Mesterdetektiven Sherlock Gnomes

Premiere 3. maj 2018

Havenisser over alt i London bliver kidnappet, og Sherlock Gnomes og hans tro væbner Dr. Watson skal nu opklare mysteriet.

Junglebanden

Premiere 7. juni 2018

Animationsfilmen 'Junglebanden' handler om pingvinen Maurice og hans gruppe af venner, der forsøger at opretholde orden og retfærdighed i junglen, hvor de lever.

Far til fire i solen

Premiere 28. juni 2018

I familiefilmen 'Far til fire i solen' er familien rejst på tiltrængt solferie, hvor den skal stå på fred, afslapning og familiehygge.

Hotel Transylvania 3: Monsterferie

Premiere 12. juli 2018

Mavis beslutter sig for at overraske Dracula og resten af familien med en krydstogtsferie. Med på turen følger snart også resten af monster-slænget til alles fælles fornøjelse.

De Utrolige 2

Premiere 30. august 2018

Filmen 'De Utrolige 2' er en efterfølger til animationsfilmen The Incredibles fra 2004, der fulgte superhelte-familien Thunderman.

HUSK!

Det er ikke alle VIB Biograferne, der viser alle film/versioner, så hold øje med deres hjemmesider! Find din VIB Biograf herunder...

Thrane.nu