Film

Her kan du se en samlet oversigt over de film der vises i VIB-biograferne og de film du allerede nu kan begynde at glæde dig til!. Klik på en film for at læse mere om den eller se traileren til den. Du kan også se hvornår filmen har premiere.

Far til fire i solen

Premiere 28. juni 2018

I familiefilmen 'Far til fire i solen' er familien rejst på tiltrængt solferie, hvor den skal stå på fred, afslapning og familiehygge.

Hotel Transylvania 3: Monsterferie

Premiere 12. juli 2018

Mavis beslutter sig for at overraske Dracula og resten af familien med en krydstogtsferie. Med på turen følger snart også resten af monster-slænget til alles fælles fornøjelse.

Landet af Glas

Premiere 19. juli 2018

Den danske fantasyfilm 'Landet af glas' handler om den unge dreng Jas, som bor alene på et nedlagt gartneri sammen med sin far, der er lastbilchauffør og ofte er væk.

De Utrolige 2

Premiere 30. august 2018

Filmen 'De Utrolige 2' er en efterfølger til animationsfilmen The Incredibles fra 2004, der fulgte superhelte-familien Thunderman.

Iqbal og den indiske juvel

Premiere 20. september 2018

Iqbals tante Fatwa er blevet udnævnt til Vogter af Den Indiske Juvel, og Iqbal overtaler – primært for at slippe for skolen – sin far til at hele familien skal med til Indien for at overvære ceremonien.

Smallfoot

Premiere 4. oktober 2018

Animationsfilmen 'Smallfoot' handler om yetien Migo, der tror på, at mennesker eksisterer selvom hans samfund hævder, at det ikke er sandt.

Team Albert

Premiere 4. oktober 2018

Filmen 'Team Albert' følger titelkarakteren, der ikke vil acceptere, at man ikke kan gøre det, du har lyst til, og få succes i livet uden at låses fast af samfundet.

Jakob og Peter Plys

Premiere 11. oktober 2018

Filmen 'Jakob og Peter Plys' er en live action-efterfølger om titelkarakteren og drengen Jakob fra Peter Plys-universet.

Vildheks

Premiere 11. oktober 2018

Den danske familiefilm 'Vildheks' er baseret på Lene Kaaberbøls bogserie af samme navn. Forfatterinden har tidligere fået filmatiseret sin roman Skammerens datter.

Nøddeknækkeren og de fire kongeriger

Premiere 25. oktober 2018

Disney-filmatiseringen følger pigen Clara, der søger efter nøglen til en uvurderlig skat og ender i en eventyrlig verden opdelt i fire riger.

Julemandens Datter

Julemandens Datter

Premiere 8. november 2018

Oppe i Grønland bor den 12-årige Lucia med sin mor Claudia og sin far Julius, bedre kendt som julemanden.

Fantastiske skabninger 2: Grindelwalds forbrydelser

Premiere 15. november 2018

Fortsættelsen handler om bogens forfatter Newt Scamander, der denne gang skal hjælpe Albus Dumbledore med at indfange den onde troldmand Gellert Grindelwald

Grinchen

Premiere 29. november 2018

Animationsfilmen 'Grinchen' er baseret på Dr. Seuss' populære historie om den grønne julehader, der igen er klar til at sprede dårlig julestemning.

Peddersen og Findus: Findus flytter hjemmefra

Premiere 29. november 2018

Filmen 'Peddersen og Findus: Findus flytter hjemmefra' er baseret på børnebogen af Sven Nordqvist om opfinderen Peddersen og hans lille kat Findus.

Mary Poppins vender tilbage

Premiere 25. december 2018

Musicalfilmen 'Mary Poppins vender tilbage' foregår i et depressionsramt London 20 år efter klassikeren Mary Poppins.

Sådan træner du din drage 3

Premiere 3. januar 2019

Filmen følger Hikke forfylde sine drømme om et fredfyldt drage-utopia, mens Tandløs' opdagelse af en utæmmet, undvigende partner trækker ham længere og længere væk.

LEGO Filmen 2

Premiere 7. februar 2019

Filmen foregår fem år efter begivenhederne i etteren, og Emmet, Lucy og de andre LEGO-figurer står over for nye udfordringer, da et DUPLO-rumskib dukker op og bortfører en række af vores klodsede venner.

Skammerens datter 2: Slangens gave

Premiere 7. februar 2019

Fortællingen følger Dina, som nu er på flugt sammen med sin mor fra Sortemesteren Sezuan. Men er det muligt at flygte fra manden, som har evnen til at få folk til at se og føle ting, som ikke er sande?

Vilde Rolf smadrer Internettet

Premiere 7. februar 2019

Seks år er gået, og Rolf skal denne gang bevæge sig gennem Internettet.

Dumbo

Premiere 28. marts 2019

Familiefilmen 'Dumbo' er en live action-version af Disneys tegnefilm fra 1941 om den flyvende elefantunge.

HUSK!

Det er ikke alle VIB Biograferne, der viser alle film/versioner, så hold øje med deres hjemmesider! Find din VIB Biograf herunder...

Thrane.nu