Film

Her kan du se en samlet oversigt over de film der vises i VIB-biograferne og de film du allerede nu kan begynde at glæde dig til!. Klik på en film for at læse mere om den eller se traileren til den. Du kan også se hvornår filmen har premiere.

The Croods 2: En ny tid

Premiere 3. december 2020

Animationsfilmen 'The Croods 2: En ny tid' er fortsættelsen til The Croods, hvor en neandertaler-familie, der har levet hele deres liv i en hule, må vove sig ud på en forunderlig rejse i søgen på et nyt hjem.

Peter Kanin hopper hjemmefra

Premiere 17. december 2020

Familiefilmen 'Peter Kanin hopper hjemmefra' (Peter Kanin 2) er en efterfølger til Peter Kanin, der er baseret på Beatrix Potters børnebøger af samme navn.

Knudsen & Ludvigsen - og det store dyr

Premiere 12. maj 2021

Knudsen og Ludvigsen er to små fyre som bor i en tunnel. Livet går sin normale gang i tunellen med sang, syltetøj og venskabelige diskussioner.

Uuups! Dyr over bord...

Premiere 27. maj 2021

Familiefilmen 'Uuups! Dyr over bord...' handler om bedstevennerne Finny og Leah, der er om bord på Noahs ark.

100% Ulv

Premiere 27. maj 2021

Drengen Freddy er arvtager i en familie af stolte varulve og han er overbevist om, at han nok skal blive den mest frygtindgydende varulv af dem alle.

Buster Oregon Mortensen

Premiere 17. juni 2021

Buster Oregon Mortensen er en 11-årig dreng, der er fuld af kærlighed til livet og sine omgivelser.

Bien Maja og det gyldne æg

Premiere 24. juni 2021

Familiefilmen 'Bien Maja 3' handler om bien Maja og hendes ven Willi, der går på opdagelse uden for bikuben.

Spirit - En fri sjæl

Premiere 1. juli 2021

Filmen handler om pigen Lucky, hvis liv ændres for altid, da hun flytter fra storbyen til landet, for at blive genforenet med sin far.

Flummerne

Premiere 8. juli 2021

Animationsfilmen 'Flummerne' handler om de to søskende Op og Ed, der er en del af flummerne, som er nuttede pelsede donut-formede dyr.

Ternet Ninja 2

Premiere 19. august 2021

Animationsfilmen 'Ternet Ninja 2' er opfølgeren på Anders Matthesens publikumssucces Ternet Ninja, som er baseret på børnebogen af samme navn.

HUSK!

Det er ikke alle VIB Biograferne, der viser alle film/versioner, så hold øje med deres hjemmesider! Find din VIB Biograf herunder...

Thrane.nu