Film

Her kan du se en samlet oversigt over de film der vises i VIB-biograferne og de film du allerede nu kan begynde at glæde dig til!. Klik på en film for at læse mere om den eller se traileren til den. Du kan også se hvornår filmen har premiere.

Minions 2: Historien om Gru

Premiere 30. juni 2022

Vi befinder os i 70’erne, hvor vi møder Gru som barn i forstæderne. Det er årtiets for busker med svaj og disco, men Gru er mere optaget af superskurke og specielt The Vicious 6, som han er kæmpe fan af.

Mugge Og Hans Mærkelige Hjerne

Premiere 6. oktober 2022

Første dag efter sommerferien skal eleverne på Basserup Kommuneskole til prøve. Og da den ellers så glade dreng, Mugge, viser sig at have en hjerne, der er så mærkelig, at hans svar får computeren til at eksplodere.

Julemandens Datter 3

Premiere 10. november 2022

På Julemandsskolen har rektor indkaldt til møde. Lucia, hendes forældre Julius og Claudia og alle de andre på skolen er spændte.

En forunderlig verden

Premiere 24. november 2022

Animationsfilmen 'En forunderlig verden' handler om familien Clade, der begiver sig ud på et eventyr.

Verdens bedste fødselsdag

Premiere 1. december 2022

Den lille kanin Charlie bor med sin familie i et lille hus i udkanten af byen. Som alle andre 5-årige glæder han sig meget til sin fødselsdag, men nu ser det ud til, at dagen bliver helt anderledes, end han havde forestillet sig.

Min Ven, Krokodillen

Premiere 8. december 2022

Da Primm-familien flytter til New York, har deres yngste søn, Josh, det svært med at falde til i den nye skole og med de nye venner.

Den bestøvlede kat og ønskestjernen

Premiere 22. december 2022

Den Bestøvlede Kat må begive sig til den Sorte Skov for at finde den sagnomspundne Ønskestjerne for at få sine liv til tilbage.

Dogtanian og de tre muskevovser

Premiere 5. januar 2023

Én for alle og alle for VUF!

Mumier på udebane

Premiere 2. februar 2023

I Egypten, langt inde i jordens indre, findes der en 3000 år gammel by som beboes af mumier. Efter kejserligt mandat skal prinsesse Nefer giftes med Thut, men ingen af dem ønsker at gifte sig.

Folk og Røvere i Kardemomme By

Premiere 9. februar 2023

Animationsfilmen 'Folk og røvere i Kardemomme By' er en filmatisering af Thorbjørns Egners kendte børnebog fra 1955, som handler om de tre røvere Kasper og Jesper og Jonathan.

Asterix & Obelix - I dragens rige

Premiere 9. februar 2023

I filmen 'Asterix & Obelix - I dragens rige' vender det umage makkerpar Asterix og Obelix tilbage på det store lærred.

Roselil og Stentrolden

Premiere 9. februar 2023

Filmen 'Roselil og Stentrolden' handler om den lille usikre blomsterfe, Roselil, som altid har boet alene i sin Rosenbusk, men drømmer om at få en ven. 

Lykkelige Alfons Åberg

Lykkelige Alfons Åberg

Premiere 16. marts 2023

Filmen 'Lykkelige Alfons Åberg' er ny animationsfilm om den højtelskede figur, der er baseret på fem af Gunilla Bergströms populære bøger.

The Amazing Maurice

Premiere 23. marts 2023

Animationsfilmen 'The Amazing Maurice' handler om gadekatten Maurice, der har fundet frem til det perfekte fupnummer.

Super Mario Bros. Filmen

Premiere 6. april 2023

Filmen 'Super Mario Bros. Filmen' er en animeret filmatisering af Nintendo-spillet 'Super Mario Bros.' og dens mange efterfølgere.

HUSK!

Det er ikke alle VIB Biograferne, der viser alle film/versioner, så hold øje med deres hjemmesider! Find din VIB Biograf herunder...

Thrane.nu