Film

Her kan du se en samlet oversigt over de film der vises i VIB-biograferne og de film du allerede nu kan begynde at glæde dig til!. Klik på en film for at læse mere om den eller se traileren til den. Du kan også se hvornår filmen har premiere.

Syng 2

Premiere 3. februar 2022

Animationsfilmen 'Sing 2' er efterfølgeren til Syng om de talentfulde dyr, der stiller op til en sangkonkurrence.

Krummerne - det er svært at være 11 år

Premiere 17. marts 2022

Den 16. december - i rette tid til at bundfælde sig til juleferien - skal vi se "Krummerne- det er svært at være 11 år".

Sonic the Hedgehog 2

Premiere 7. april 2022

Filmen 'Sonic the Hedgehog 2' er fortsættelsen til Sonic the Hedgehog fra 2020, som var baseret på SEGA-spillene af samme navn med det blå, lynhurtige pindsvin.

Bad Guys - De er super barske

Premiere 12. maj 2022

Animationsfilmen 'Bad Guys: De er super barske' handler om Mr. Wolf, Mr. Snake, Mr. Piranha, Mr. Shark and Ms. Tarantula, som sammen planlægger det ultimative kup.

Lightyear

Premiere 16. juni 2022

Sci-fi-action eventyret fortæller historien om Buzz Lightyear – helten, som var inspiration til legetøjsfiguren – og om hvordan han blev den legendariske Space Ranger.

Minions 2: Historien om Gru

Premiere 30. juni 2022

Vi befinder os i 70’erne, hvor vi møder Gru som barn i forstæderne. Det er årtiets for busker med svaj og disco, men Gru er mere optaget af superskurke og specielt The Vicious 6, som han er kæmpe fan af.

Ildsjæl

Premiere 7. juli 2022

Animationsfilmen 'Ildsjæl' handler om 16-årige Georgia, der drømmer om at blive den første kvindelige brandmand i 1920'ernes New York. 

Lille Allan - Den menneskelige antenne

Premiere 28. juli 2022

Lille Allans forældre skal skilles, og sammen med sin far er Lille Allan flyttet ind i en boligblok på Amager.

DC League af superkæledyrene

Premiere 28. juli 2022

I DC League af Superkæledyrene er superhunden, Krypto, og Superman uadskillelige bedste venner, der deler de samme superkræfter.

Poter af stål

Premiere 25. august 2022

Hank, en luset dagdrømmer af en hund, befinder sig i en by fuld af katte, der har brug for en helt til at forsvare sig mod en hensynsløs skurks onde plan om at slette deres landsby fra verdenskortet.

Mugge Og Hans Mærkelige Hjerne

Mugge Og Hans Mærkelige Hjerne

Premiere 6. oktober 2022

Første dag efter sommerferien skal eleverne på Basserup Kommuneskole til prøve. Og da den ellers så glade dreng, Mugge, viser sig at have en hjerne, der er så mærkelig, at hans svar får computeren til at eksplodere.

HUSK!

Det er ikke alle VIB Biograferne, der viser alle film/versioner, så hold øje med deres hjemmesider! Find din VIB Biograf herunder...

Thrane.nu