Filmen er ikke længere biografaktuel!

Argonauterne - Mission Olympus

Premiere 13. juli 2023

Lige fra hun var lille mus, har Mia drømt om at være en heltinde præcis som Achilleus, Odysseus eller Herkules, men det helt store idol er Jason, der som sin allerstørste bedrift hjembragte det gyldne skind skænket af guderne og som nu gennem Zeus beskytter Yolcos for at blive udsat for katastrofer og bedre endnu… det sikrer velstand og sammenhold – selv blandt dyr! Skulle nogen betvivle dette, så se bare på den store kat Sam, der nærmest har adopteret Mia som sin egen. Sam er heldigvis vegetar, men alligevel… Mias bedste ven er rotten Luigi, der drømmer om at blive ninja.

Alt ånder fryd og gammen lige indtil den dag, byen bliver ramt af havguden Poseidons vrede, efter man for at ære Zeus har opsat en kæmpestatue af ham i havneindløbet som tak for årelang beskyttelse. Guderne morer sig på Olympens tinder over Poseidon, der stiger op fra havets dyb og truer med at lade en flodbølge skylle ind over den lykkelige by, hvis ikke indbyggerne inden syv dage får rejst en ny statue af ham selv med en glitrende trefork, der kan måle sig med Zeus’ lyn.

Den frygtløse mus ser sit snit til at få sin store drøm opfyldt. Jason er ikke længere nogen årsunge, men endnu værre står det til med de raslende argonauter, som helt bogstaveligt må vækkes til live, før de alle kan stævne ud på det kvikke skib Argo. Missionen er at finde lige netop dét, der kan formilde den gamle havgud og Mia har løsningen: Et gammelt søkort, der fører til en skatteø fyldt med safirer.

Kursen er sat mod utrolige eventyr, hvor slænget støder på mange finurlige væsener med rod i det mytologiske univers. Kykloperne skal man naturligvis ikke snydes for! Lykkedes det mon at få gjort Poseidon god igen? Stævn med ud og find svaret.

”Argonauterne – Mission Olympus” er skrevet og instrueret af David Alaux, Eric Tosti og Jean-Francois Tosti, der udover ”Junglebanden” også står bag den fantasifulde ”Villy og Monsterplaneten”. Teamet har ligeledes produceret ”Pil’s eventyr” og snart er der gensyn med ”Junglebanden på nye eventyr”.

Danske stemmer af bl.a. Andrea Heick Gadeberg, Niels Ellegaard, Nicolaj Kopernikus og Paul Hüttel.

Filmen vises i 2D!

Thrane.nu