Filmen er ikke længere biografaktuel!

Den bestøvlede kat og ønskestjernen

Premiere 22. december 2022

For første gang i mere end et årti præsenterer DreamWorks Animation et nyt eventyr i Shrek-universet, hvor den overmodige Bestøvlede Kat må erkende, at hans begejstring for farefulde eskapader og tilsidesættelse af egen sikkerhed, har bragt ham i noget af en suppedas. Kat har nemlig ikke helt styr på, hvor mange liv han har tilbage. Et viser det sig og for at få de andre tilbage må han ud på et noget af et eventyr.

Den Bestøvlede Kat må begive sig til den Sorte Skov for at finde den sagnomspundne Ønskestjerne for at få sine liv til tilbage. Men med et liv tilbage må Kat lide den tort at bede sin tidligere partner og fjende, den underskønne Kitty Fløjlspote, om hjælp.
Kat og Kitty får meget mod deres vilje assistance af den snaksaglige og evigt optimistiske vovse Perro. Men den umage trio har både Guldlok og forbryderbanden De Tre Bjørne og den frygtindgydende dusørjæger Den Stor Stygge Ulv lige i hælene.

Den længe ventede fortsættelse til den Oscar©-nominerede ”Den Bestøvlede Kat” er instrueret af Joel Crawford og produceret af Mark Swift, som er det kreative team bag DreamWorks Animations hittet ”Croods – en ny tid”. Filmens executive producer er Illuminations grundlægger og administrerende direktør Chris Meledandri.

Den Bestøvlede Kat optrådte første gang i den Oscar©-nominerede ”Shrek 2” fra 2004 og blev straks en global sensation. Kat medvirkede i de to efterfølgende Shrek film og i hans egen film, samt DreamWorks Animation videoer og TV-serier.

Filmen vises i 2D!

Thrane.nu