Filmen er ikke længere biografaktuel!

Rosa - Det Vilde Søuhyre

Premiere 29. juni 2023

Nogle gange finder du din indre helt lige under overfladen.

Til sommer dykker DreamWorks Animation ned i gymnasiets turbulente vand med en morsom, dybfølt animationsfilm om en genert teenager, der opdager, at hun er ud af en kongelig slægt af mytiske søuhyrer, og at hendes skæbne, som befinder sig i havets dyb, er større, end hun nogensinde havde drømt om.

Den søde, akavede 16-årige Rosa forsøger desperat at passe ind på Oceanside High, men hun føler sig for det meste bare usynlig.

Hun underviser sit crush i matematik, men han har kun øje for hendes færdigheder, og hun kan ikke hænge ud med de seje børn på stranden, fordi hendes overbeskyttende supermor har forbudt Ruby at gå i vandet. Nogensinde.

Men da hun alligevel gør det, opdager Rosa, at hun er en direkte efterkommer af kriger-søuhyrer dronningerne og er skæbnebestemt til at arve tronen fra sin dominerende bedstemor Krigerdronningen af de syv have.

Søuhyrer-dronningerne har svoret at beskytte verdenshavene mod de forfængelige, magtsyge havfruer, der har kæmpet med søuhyrerne i evigheder.

Det er det bare et stort problem med: Skolens smukke, populære nye pige, Chelsea er tilfældigvis en havfrue. Ruby bliver i sidste ende nødt til erkende, hvem hun er for at beskytte dem, hun elsker mest.

Filmen vises i 2D!

Thrane.nu